Foresta revine pe Areni pentru „restanța” cu Vaslui

Foresta are sansa sa urce pana pe locul 4, cu o victorie in meciul restant pe care il are programat miercuri, de la orele 14.00, pe stadionul Areni, in fata nou-promovatei Sporting Juniorul Vaslui.

“Suntem obligati sa castigam toate cele trei meciuri pe care le mai avem de disputat pana la pauza de iarna. Chiar daca situatia actuala din clasament nu ne face deloc cinste, inca suntem la mana noastra, inca putem termina anul pe unul dintre primele doua locuri din serie. Asta trebuie sa inteleaga si jucatorii si sa concentreze la maximum in aceste trei etape”, a declarat presedintele Forestei, Andrei Ciutac, care a vorbit si despre adversarul de miercuri. “Vom intalni o echipa tanara, fara prea mare experienta la nivelul Ligii a III-a, dar care compenseaza prin tehnicitate si printr-un joc in viteza. Suntem convinsi insa ca experienta jucatorilor va face diferenta si vom castiga toate cele trei puncte contra Vasluiului”, a adaugat oficialul de pe Areni.

Partida cu Vaslui, contand pentru etapa a VII-a a sezonului regular, ar fi trebuit sa se dispute initial pe 24 octombrie, fiind amanata din pricina cazurilor de COVID-19 cu care se confrunta atunci Foresta.

Aflat la primul meci pe Areni in calitate de antrenor al Forestei, sarbul Ivan Gvozdenovic nu va putea miza pe Vlad Farcasan, care s-a retestat de COVID-19 la Cluj, si pe mijlocasul Radu Ungurianu.

“Galben-verzii” ii vor avea ca adversari pe trei dintre fostii lor colegi de anul trecut, este vorba de portarul Ionut Ailenei si mijlocasii Vali Hagiu si Auras June. “Meciul de la Suceava va fi unul dificil, dar cu un plus de atitudine si concentrare putem pleca victoriosi de pe Areni”, crede Ailenei.

Tot din lotul vasluian face parte si Iustin Oblesniuc, atacant descoperit de antrenorul Mihai Eremia la ACS Junior Campulung Moldovenesc.

Meciul dintre Foresta si Sporting Juniorul Vaslui va fi arbitrat de o brigada din Botosani, formata din centralul Andrei Baicu, asistat la cele doua tuse ale terenului de Ionut Turcanu si Valentin Popovici.

La finalul sezonului, primele doua clasate se califica in semifinalele play-off-ului de promovare, in timp ce ultimele doua vor retrograda in ligile judetene.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta revine pe Areni pentru „restanța” cu Vaslui"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*