Foresta revine pe Areni pentru confruntarea cu Sporting Vaslui. Derby local la Fălticeni, între Șomuz și Bucovina

Foresta revine sâmbătă, pe stadionul Areni, pentru meciul cu Sporting Vaslui, programat cu începere de la ora 14.00, în cadrul etapei a XIII-a.

Trupa antrenată de Ionuț Moșteanu este cea mai în formă echipă din seriei întâi, iar cu o victorie în acest joc și-ar consolida locul de play-off.

Sâmbătă, de la aceiași oră, pe stadionul “Constantin Jamaischi” se joacă derbyul local dintre Şomuz și Bucovina, un derby între două echipe aflate în criză de puncte. Fălticenenii n-au mai câștigat de patru runde, în vreme ce rădăuțenii au cucerit doar trei puncte în ultimele cinci meciuri disputate în campionat.

În baza normelor sanitare în vigoare, toate meciurile se vor disputa fără spectatori în tribune.

Programul etapei a XIII-a:

Dante Botoșani – Ceahlăul Piatra Neamț

Hușana Huși – CSM Bacău

Foresta Suceava – Sporting Vaslui

Ştiința Miroslava – CSM Pașcani

Şomuz Fălticeni – Bucovina Rădăuți

În meciurile directe din tur s-au înregistrat următoarele rezultate: Sporting Vaslui – Foresta 0-0 și Bucovina Rădăuți – Şomuz Fălticeni 2-0.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene.

Foto: falticenionline.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *