Foresta rămâne neînvinsă în play-off

Foresta rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a, după ce a remizat sâmbătă, pe terenul Ceahlăului Piatra Neamț, scor 1-1, într-un meci din cadrul etapei a IV-a.

Echipa antrenată de Dorin Goian a deschis scorul în ultimul minut al primei reprize, când Cimbru a înscris după ce a urmărit o minge respinsă în față de portarul advers.

Ceahlăul a restabilit egalitatea în minutul 80, dintr-un penalty transformat de Patrick Petre.

Formația suceveană a încheiat meciul cu un jucător mai puțin pe teren, după ce Botezatu a primit al doilea cartonaș galben în minutul 84.

Foresta: Niga – Cimbru, Cană, Botezatu, Nițu, Grosu, Ilie, Filip, Hagiu, Căinari, Chika.

Bucovina Rădăuți a rămas fără punct acumulat în play-off, după ce a pierdut sâmbătă, pe terenul celor de la CSM Bacău, cu scorul de 0-2.

Gruparea băcăuană s-a impus pe final, dintr-un penalty transformat de Adăscăliței (’86) și un gol semnat de Aeroaie (’90), care a înscris după o nouă lovitură de pedeapsă, apărată inițial de portarul Butnariu.

Bucovina: Butnariu – Cimbru, Dumitraș, Florescu, Coajă, Săhlean, Stroe, Ungurianu, Aftanache, Leonte, Stoian.

Şomuz Fălticeni a ratat șansa de urca pe primul loc în play-out, după ce a scos doar o remiză albă, scor 0-0, în meciul disputat sâmbătă, pe terenul propriu, în fața Viitorul Darabani.

Şomuz: Puianu – Alecsandru, Pintilei, Ciobanu, Cîrstean, Dănilă, Nwodu, Julei, Savin, Merticariu, Popovici.

În celălalt meci din play-out, Ştiința Miroslava și Rapid Brodoc, au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Runda următoare programează meciurile Bucovina Rădăuți – Foresta Suceava și Rapid Brodoc – Şomuz Fălticeni.

La finalul părții secunde a campionatului, primele două clasate în play-off se vor califica în semifinalele barajului de promovare în Liga a II-a, în timp ce ultima clasată în play-out va retrograda în ligile județene.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *