Foresta, păsuită la Comisie

Comisia de Disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal a decis sanctiunile pe care le va aplica clubului Foresta Malini, in urma actelor de salbaticie petrecute la finalul meciului de luni cu Bucovina Fratautii Noi. Astfel, cel mai sifonat a iesit vicepresedintele “galben-verzilor”, Ioan Nistor care a fost suspendat din activitatea fotbalistica pentru o perioada de doi ani, fiind considerat principalul responsabil pentru agresarea arbitrilor Marius Suhan si Adrian Ghiuta. Cel de-al doilea oficial sanctionat este delegatul echipei, Vasile Popescu, care a fost suspendat pana la finalul actualei editii de campionat. Eliminat de pe teren spre sfarsitul meciului, jucatorul Nicu Ailenei a primit doua etape de suspendare. De asemenea, clubul din Malini a incasat amenzi in valoare totala de 2.000 de lei si un ultimatum din partea Comisiei de Disciplina a Ajf, la prima abatere, Foresta urmand sa fie exclusa din campionat.

Maliniul parca e in alta tara, in tara salbaticiei. Cei de acolo au primit un ultimatum, la urmatoarea abatere urmand sa fie exclusi din campionat. Sper sa accepte si arbitri deciziile luate de Comisia de Disciplina si sa-i actioneze pe cale civila pe agresori”, a precizat, seful Comisiei Judetene de Arbitri, Dumitru Antoniu, dupa sedinta de joi a Ajf.

De altfel, cei doi arbitri agresati la finalul meciului Foresta Malini – Bucovina Fratautii Noi au obtinut marti certificate medico-legale, conform carora centralul Marius Suhan si tusierul Adrian Ghiuta, au nevoie de sapte, respectiv cinci zile de ingrijiri medicale dupa bataia primita in cursul zilei de luni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *