Foresta primește vineri vizita Ceahlăului

Foresta va deschide etapa a XIII-a a Ligii a III-a cu un meci in compania Ceahlaului Piatra Neamt, programat vineri, de la ora 14.00, pe stadionul Areni. Jocul a fost devansat cu o zi la solicitarea conducerii clubului sucevean, care ar fi vrut sa-i permita antrenorului Selim Benachour sa se deplaseze in Tunisia, unde sambata ar fi trebuit sa participe la o reeditare finalei Cupei Africii pe Natiuni din 2004. Intre timp, evenimentul a fost insa anulat. “Am fost invitat inca de acum doua luni la reeditarea finalei dintre Tunisia si Maroc. Evenimentul a fost insa anulat, iar noi am apucat sa trimitem cererea de mutare a meciului cu Ceahlaul”, a precizat Selim Benachour.

Tehnicianul se asteapta la un meci dificil contra Ceahlaului, o formatie cu un stil de joc asemanator cu al Forestei. “Am vazut cateva inregistrarile cu meciurile jucate de Ceahlaul in deplasare. E o echipa realmente buna, asemanatoare ca stil de joc cu noi, cu o buna posesie a mingii si un presing bun. Va fi un meci greu, pe care vom vedea cum il vom aborda pentru a-l castiga. In ultimele doua jocuri am schimbat putin sistemul de joc, am trecut la 4-4-2, pentru a le acorda timp de joc si celor care au evoluat mai putin pana acum”, a mai spus seful bancii tehnice de pe Areni.

Andrei Mateiciuc infrunta echipa care l-a format

Andrei Mateiciuc cunoaste cel mai bine echipa din Piatra Neamt, pentru care a evoluat inca de la nivel de copii si juniori. “Ii stiu pe majoritatea jucatorilor de la Ceahlaul pentru ca am fost acolo opt ani de zile. E o echipa tanara, buna, pe stilul nostru de joc. Ramane sa vedem vineri, pe teren, cine e mai buna”, a precizat actualul atacant al echipei sucevene.

Rigoni: “La Suceava, joc fotbalul care imi place”

Matteo Rigoni s-a adaptat repede la Foresta, unde s-a impus repede ca si coordonator de joc al echipei. “Ma simt foarte bine la Foresta, mai ales in meciurile de pe teren propriu. Colegii m-au tratat foarte bine din momentul in care am ajuns, iar antrenorul imi da oportunitatea sa joc fotbalul care imi place. Odata cu revenirea lui Teo Lungu la mijlocul terenului, cred ca vom deveni si mai puternici”, a spus mijlocasul italian.

Foresta are o absenta certa la meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt, cea a fundasului Paul Ionescu, suspendat pentru cumulul de cartonase galbene.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *