Foresta primește sâmbătă vizita codașei CSM Pașcani

Foresta revine la finalul acestei săptămâni pe stadionul Areni pentru meciul cu CSM Pașcani, programat sâmbătă după-amiază, de la ora 17.00, în cadrul etapei a V-a a Ligii a III-a. E o bună ocazie pentru trupa antrenată de Ionuț Moșteanu să bifeze a treia victorie în campionat, în fața unui adversar care nu a acumulat niciun punct până acum.

În cadrul aceleiași runde, Bucovina Rădăuți se deplasează la Uricani, unde își apăra prima poziție în clasament în fața gazdelor de la Ştiința Miroslava. Va fi al doilea și ultimul meci fără antrenorul Florin Cristescu pe banca tehnică.

În derbyul zilei, Şomuz Fălticeni primește sâmbătă, de la aceiași oră 17.00, vizita Ceahlăului Piatra Neamț, principala favorită la câștigarea seriei.

Programul etapei a V-a:

Şomuz Fălticeni – Ceahlăul

Ştiința Miroslava – Bucovina Rădăuți

Foresta Suceava – CSM Pașcani

Hușana Huși – Sporting Vaslui

Dante Botoșani – CSM Bacău

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene. 

Foto: ACS Husana – Facebook

COMENTARII:

1 Comentariu la "Foresta primește sâmbătă vizita codașei CSM Pașcani"

  1. De cand cu acest regim de mercenari iohanis , cu reprez. aici Flutur , suntem in ultima liga in fotbal si dealtfel in toate domeniile economico-sociale …
    Din pacate acestia profita de unii lachei sustinatori si o multime nestiutoare usor de pacali !!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*