Foresta poate reveni la viaţă cu banii din transferul portarului Toma Niga la FCSB

Foresta este pe punctul sa dea lovitura pe piata de transferuri. Gruparea suceveana este pe cale sa-l cedeze pe Toma Niga la vicecampioana FCSB, iar in cazul in care echipa patronata de Gigi Becali va o oferi o suma importanta pe portarul in varsta de 19 ani, “galben-verzii” ar reusi sa stinga datoria pe care o au la Fisc si implicit vor accesa si bugetul promis in 2017 de Primarie.

Niga este asteptat sa se prezinte vineri la reunirea lotului FCSB, alaturi de care va pleca intr-un stagiu de pregatire in Slovenia. “Este un vis devenit realitate”, a spus Toma Niga. Impresarul Petrica Basascu a declarat pentru ProSport ca Toma Niga este 100% jucatorul FCSB-ului, goalkeeperul sucevean urmand sa ajunga la vicecampioana Romaniei fie printr-un transfer pe bani, fie liber de contract, tinand cont de restantele financiare pe care le are de incasat de pe Areni. “Niga va ajunge 100% la Steaua. Transferul se va realiza dupa revenirea echipei din Slovenia. Totul este facut, mai ramane se semneze. E un baiat tanar, cu potential, insa suma ceruta de cei de la Foresta este cu mult peste nivelul lui. În cazul în care presedintele de la Suceava nu va renunta, jucatorul oricum va pleca liber de contract, deoarece nu a mai fost platit din ianuarie, iar legea este de partea lui. Va fi jucatorul Stelei 300%, chiar daca cei de la Foresta vor sa îsi rezolve problemele financiare de pe urma lui”, a declarat Basascu pentru ProSport.

Presedintele clubului Foresta, Andrei Ciutac, a confirmat faptul ca Toma Niga va pleca alaturi de FCSB in Slovenia, dar a infirmat spusele impresarului Petrica Basascu conform caruia ar fi cerut o suma prea mare pentru transferul portarului in varsta de 19 ani. “Am vorbit cu conducerea clubului FCSB, insa doar pentru ca jucatorul sa se alature echipei pentru stagiul de pregatire din Slovenia. E intr-o perioada de observatie, iar in cazul in care va dori un transfer, ne vom aseza la masa si vom discuta. Nu se pune problema despre cererea unei sume prea mari pe Niga. In cazul in care jucatorul isi va depune memoriu, vom rezolva totul pe cale legala. Situatia in acest moment la clubul nostru nu este buna, insa aceste probleme financiare se vor rezolva”, a spus Andrei Ciutac pentru ProSport.

Nascut pe 15 august 1997, in localitatea Frumosu din judetul Suceava, portarul Toma Niga a bifat in ultimul sezon al ligii secunde 27 de meciuri ca titular in tricoul celor de la Foresta. Goalkeeperul in varsta de 19 ani se afla si in atentia selectionerului nationalei de tineret a Romaniei, Daniel Isaila, care l-a convocat la inceputul lunii martie, la Centrul National de Fotbal de la Buftea, la o actiune la care au luat parte mai multi jucatori din Liga a II-a si Liga a III-a. Toma Niga ar fi al optulea jucator care evolueaza atat pentru Foresta, cat si pentru Steaua, dupa Iulian Miu, Mihaita Szekely, Eugen Nae, Robert Nita, Dorin Goian, Mihai Gurita si Daniel Balan. Foresta a acumulat o datorie de peste 300.000 de lei la Fisc, iar din aceasta cauza nu poate primi finantare de la Primarie, care a pus deoparte un buget de 1.500.000 de lei pentru fotbal.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Foresta poate reveni la viaţă cu banii din transferul portarului Toma Niga la FCSB"

  1. SA DEA D-ZEU SA PRIMIM BANI PE NIGA.NUMAI ASA VOM REZOLVA PROBLEMELE FINANCIARE SI VOM PUTEA CONTINUA IN LIGA 2.

  2. Stati un pic calm !!!!! Becali e smecher ,nu da banul asa repede , vezi -UTA-BRAȘOV ,mai vorbim .

  3. O sa va dea Becali pe Niga 2 kg de cas plus u sejur la stana sa din Mogosoaia

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*