Foresta obține a doua victorie consecutivă în Liga a III-a

Foresta a obtinut a doua victorie consecutivă în campionatul Liga a III-a, după ce s-a impus, miercuri dupa-amiaza, pe stadionul Areni, în fața Hușanei Huși, cu scorul de 2-0, într-un meci restant din cadrul primei etape.

Anunțată de ocazia nigerianului Olowaseun, deschiderea scorului a venit în minutul 40, când Netbai a șutat din alergare la colțul lung, portarul Turiță a respins neconvingător în lateral, iar Trofan a trimis mingea în plasă din șase metri pentru 1-0 la pauză.

Trupa antrenată de Ionuț Moșteanu își putea dubla avantaj în debutul reprizei secunde, dar Martin, din lovitură liberă, și Olowaseun, pe contraatac, au nimerit bara, iar Trofan și Chelari au șutat pe directia lui Turiță la aceiași fază.

“Galben-verzii” și-au securizat victoria în minutul ’89, când nou-intratul Chika a preluat o minge în careu, a pivotat pe lângă fundasul la marcaj și a închis tabela la scorul de 2-0.

Foresta: C. Mihăescu – Arnold, Makongo, Botezatu, Olowaseom, Netbai, Hostiuc, Chelari, Cimbru, Martin, Trofan. Antrenor: Ionuț Moșteanu. Au mai intrat: Chika, Samson și Dorobanțu.

In runda viitoare, Foresta va evolua sambata pe terenul celor de la Sporting Vaslui.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close