Foresta nu este de acord cu eventuala amânare a etapei din acest weekend

Foresta nu este de acord cu solicitarea mai multor cluburi de a amana etapa programata la sfarsitul acestei saptamani in Liga a II-a din cauza gerului si a ninsorilor.  “Galben-verzii” vor sa joace sambata la Pitesti, considerand ca terenul greu ii poate avantaja sa scoata un rezultat bun. “Nu suntem de acord cu amanarea etapei. Noua ne convine sa jucam sambata. Daca noi am putut face niste eforturi extraordinare si am dezapezit terenul pentru a putea juca meciul din prima etapa cu Dacia Unirea Braila, o pot face si altii”, a precizat directorul sportiv al Forestei, Dumitru Moldovan.

Federatia Romana de Fotbal va lua o decizie in privinta reprogramarii etapei a XXIII-a in cadrul sedintei de miercuri a Comitetului Executiv. “Sunt discutii, iar maine vom vedea daca amanam intreaga etapa sau doar un meci, doua. Daca etapa asta se amana, va fi reprogramata pe 28 martie. Toate meciurile sunt in sudul tarii si toate echipele de acolo au facut cereri. Din cele opt jocuri care s-ar disputa sunt cereri de la sase cluburi, la momentul asta, sa nu se dispute. Au facut cereri ca nu pot organiza jocuri în conditii optime. La momentul asta. Problema e de ger si vânt, nu prea sunt probleme de zapada. Numai ca în noaptea asta se anunta si caderi masive de zapada. Miercuri e sedinta de Comitet Executiv si atunci se decide”, a declarat pentru www.liga2.ro unul dintre reprezentantii cluburilor de Liga a II-a in Comitetul Executiv al FRF, Auras Brasoveanu.

Conform programului etapei a XXIII-a, în weekend ar trebui sa se joace la Mioveni, Afumati, Balotesti, Clinceni, Bucuresti, Târgoviste, Pitesti si Braila.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Foresta nu este de acord cu eventuala amânare a etapei din acest weekend"

  1. A revenit pana la urma la echipa Diallo ? Stie cineva ? Gazeta sv ?

  2. Multumesc CHIDO ! Stam cu ochii pe gazeta sv ca pe butelie ca poate poate mai apare vreun jucator nou la Foresta ! Ceva zvonuri ?

  3. Diallo ca diallo , păcat ca lam pierdut pe masella , era tânăr si avea valoare , se putea lua ceva pe el , nu sa plece gratis la liga 3

  4. TOTUSI SE JOACA MECIUL DE CUPA DE LA CRAIOVA , ASA CA SE VA JUCA SI ETAPA DE LIGA A 2-A DE FOTBAL . IMI POATE SPUNE CINEVA CINEE PRESEDINTELE CLUBULUI NOSTRU ?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*