Foresta n-are adversar în prima etapă

Foresta a ramas fara adversar in prima etapa din noul sezon al Ligii a III-a. “Galben-verzii” ar fi sa trebuit sa evolueze sambata pe terenul celor de la Gauss, doar ca nou-promovata bacauana si-a anuntat retragerea din campionat, astfel ca meciul a fost anulat. Locul celor de la Gauss va fi luat de FC Botosani II, in baza unei decizii luate de catre Comitetul de Urgenta al FRF.

Cazuta in cvasianonimat dupa sase sezoane petrecute la matineu, Foresta incepe noua editie de campionat cu un lot de jucatori schimbat aproape in totalitate in pauza de vara, un nou antrenor pe banca tehnica in persoana lui Selim Benachour si cu un buget generos de 800.000 de lei numai pentru tur.

Noi eram pregatiti sa jucam la Bacau. Am primit vestea retragerii celor de la Gauss abia vineri, la amiaza. Ne-a dat un pic programul peste cap. Acum trebuie sa disputam un meci-scoala intre noi. Mai mult ca sigur, vom fi reprogramati la o data ulterioara sa jucam cu FC Botosani II”, a precizat presedintele-executiv al clubului Foresta Suceava, Andrei Ciutac.

Programul primei etape:
CSM Pascani – Otelul Galati
Stiinta Miroslava – CSM Ramnicu Sarat
Sanatatea Darabani – Sporting Liesti
Ceahlaul Piatra Neamt – Metalul Buzau
Gloria Buzau – KSE Targu Secuiesc
Bucovina Radauti – CSM Roman
Somuz Falticeni – CSM Focsani
Gauss Bacau – Foresta Suceava (anulat)

Prima clasata la finalul sezonului va obtine promovarea in Liga a II-a, iar echipele clasate pe ultimele patru locuri vor retrograda in ligile judeteane.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta n-are adversar în prima etapă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*