Foresta Mălini s-a reunit ieri

Campioana de toamna a ligii judetene, Foresta Malini, s-a reunit ieri in vederea inceperii pregatirilor pentru retur. La primul antrenament programat de tehnicianul Cornel Anton in 2010 este asteptat si atacantul Liviu Nitu (25 de ani) de la CN “Nicu Gane” Falticeni, jucator achizitionat pentru a suplini plecarea lui Marius Pascanut la divizionara secunda Cetatea Suceava.

In cele sase saptamani ramase pana la startul Ligii a IV-a, “galben-verzii” se vor pregati la Falticeni, arena din Malini fiind intr-un proces de modernizare prin care se vor amenaja vestiarele. In aceasta perioada, Foresta intentioneaza sa dispute si cateva partide de verificare, echipele luate in calcul ca posibili adversari fiind CN “Nicu Gane” Falticeni si CS Gura Humorului.

Avem un lot foarte bun şi chiar dacă a plecat Marius Păşcănuţ, atacul echipei nu va avea de suferit. Avem sprijinul celor de la Fălticeni care ne-au permis să facem antrenamentele aici şi vreau să le mulţumesc încă o dată şi pe această cale. Tot lotul este valid la ora începerii antrenamentelor, iar băieţii sunt dornici de a juca fotbal de calitate în faţa suporterilor. Va fi o perioadă grea pentru ei, cu antrenament zilnic şi specific acestei perioade, dar sunt sigur că toţi vor face faţă cu brio“ a declarat Cornel Anton pentru forestamalini.wordpress.com.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta Mălini s-a reunit ieri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*