Foresta merge în Turul III

Foresta Malini s-a calificat fara prea mari emotii in turul lll al Cupei Romaniei Timisoreana, dupa ce s-a impus astazi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, in fata fostei divizionare a treia Cetatea Targu Neamt.

Trupa antrenata de Eduard Lichenstein nu si-a tatonat prea mult timp adversarul, reusind sa deschida scorul inca din minutul 12, cand Cozma a reluat in plasa o minge centrata din corner de catre Aileni. Incurajati de pe margine de catre 100 de spectatori, “alb-verzii” si-au dublat avantajul in minutul 41, cand Aileni a stabilit scorul pauzei la 2-0, dupa ce a transformat in gol o lovitura libera din coltul careului.

Gazdele aveau sa-si securizeze calificarea in minutul 64, cand Panzariu a fost faultat in suprafata de pedeapsa, centralul iesean Valentin Lungu a indicat punctul cu var si Aileni a inscris de la 11 metri. Peste alte sapte minute, acelasi Aileni si-a trecut in cont hattick-ul, dupa ce a marcat cu un sut plasat din afara careului. De partea cealalta, nemtenii au marcat golul de onoare pe terenul din Malini cu un sfert de ora inainte de ultimul fluier, cand Pintea a finalizat spectaculos o centrare de pe partea stanga, final 4-1.

Foresta Malini: Placinta – Constantin, Filip, N. Ailenei, Furtuna – Rata, Panzariu, Cristea, Cozma – A. Aileni, Prisaca. Antrenor: Eduard Lichenstein. Pe parcurs au mai intrat: Pascanut si Timofte.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta merge în Turul III"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*