Foresta l-a legitimat pe belgianul Boumina

Foresta continua sa legitimeze jucatori straini pe banda rulanta. Cel de-al 11-lea stranier inregimentat de echipa suceveana este Naoufal Boumina, un atacant belgian in varsta de 24 de ani, care a mai jucat de-a lungul carierei pentru Getafe B, Atletico Madrid C, Charleroi B si RC Malines. Boumina a evoluat timp 60 de minute pentru echipa a doua a Forestei, in meciul pe care “galben-verzii” l-au pierdut duminica, cu 1-7, la Draguseni, in Liga a IV-a.

Alti patru jucatori prezenti la antrenamente pe Areni n-au apucat sa debuteze in tricoul Forestei: armeanul Erik Movsesyan, mijlocasul francez Nianankorou Doumbia, fundasul central rus Sergey Evtushenko si portarul tunisian Aymen Krouma, ultimii doi ajungand sub comanda antrenorului Nuno Pedro abia ieri.

Ultima in clasamentul Ligii a II-a, Foresta va primi sambata, de la ora 11.00, pe stadionul Areni, vizita celor de la CS Balotesti, intr-un meci din etapa a X-a.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. Erik Movsesyan este legitimat la Foresta ? Stiu ca trebuia sa vina ceva de la ambasada pentru el ! E apt de joc pentru Foresta ?? Stiti ceva gazeta de suceava sau altcineva ? Multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *