Foresta joacă în deschiderea etapei a XIV-a la Pașcani

Foresta deschide penultima etapă programată în acest an în Liga a III-a, echipa antrenată de Ionuț Moșteanu urmând să evolueze astăzi, de la ora 14.00, pe terenul ultimei clasate în Seria I, CSM Pașcani.

În alte două meciuri ale rundei, programate mâine, de la aceiași oră 14.00, Bucovina Rădăuți și apără locul de play-off, pe teren propriu, în fața Ştiinței Miroslava, în vreme ce Şomuz Fălticeni, fără victorie în ultimele cinci meciuri, are o misiune dificilă în fieful Ceahlăului Piatra Neamț.

În baza normelor sanitare în vigoare, toate meciurile se vor disputa fără spectatori în tribune.

Programul etapei a XIV-a:

CSM Pașcani – Foresta Suceava

Ceahlăul Piatra Neamț – Şomuz Fălticeni

Bucovina Rădăuți – Ştiința Miroslava

Sporting Vaslui – Hușana Huși

CSM Bacău – Dante Botoșani

În meciurile directe din turul campionatului s-au înregistrat următoarele rezultate: Foresta – CSM Pașcani 3-2, Ştiința Miroslava – Bucovina Rădăuți 0-0 și Şomuz Fălticeni – Ceahlăul Piatra Neamț 2-0.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene.

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Judetul Suceava condus de vestitul gh. Flutur se lauda cu echipa fanion de fotbal a judetului Foresta in liga a TREIA , ca dealtfel in toate domeniile activitatii economico-sociale suntem pe ultimile locuri !!!! Dar aceasta situatie deplorabila in care este judetul Suceava nu-l deranjeaza pe Flutur el este vesel , bine mersi ……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *