Foresta își va afla luni adversarul din optimile Cupei

Foresta isi va afla luni adversarul din optimile ale finala la Cupei Romaniei, prin intermediul unui trageri la sorti ce va avea loc incepand cu ora 12.00. Cele 16 echipe participante in aceasta faza a competitiei sunt impartite in doua urne. In urna A se gasesc 15 echipe, printre care si Foresta, iar in urna B se afla doar Petrolul. Se grupează una dintre echipele din urna A cu echipa din urna B (un meci) si, în continuare, cele 14 formatii ramase în urna A se grupeaza între ele (sapte jocuri).

Urna A:

FCSB

CSU Craiova

Astra Giurgiu

Sepsi Sfantu Gheorghe

FC Botosani

Dinamo Bucuresti

FC Voluntari

Politehnica Iasi

FC Hermannstadt

Academica Clinceni

Universitatea Cluj (L2)

CS Mioveni (L2)

Foresta Suceava (L3)

Metalul Buzau (L3)

Sanatatea Cluj (L3)

Urna B:

Petrolul Ploiesti

Indiferent cu cine vom pica, plecam cu sansa a doua”, spunea antrenorul Petre Grigoras dupa calificarea Forestei in optimile de finala ale Cupei Romaniei.

Jocurile din optimile se disputa in perioada 29-31 octombrie, în sistem eliminatoriu, într-o singura mansa, pe terenul echipei de categorie inferioara sau mai slab clasata în campionatul precedent. Astfel, Foresta va juca in deplasare doar in cazul in care va intalni Metalul Buzau sau Sanatatea Cluj, echipe mai slab clasate in sezonul trecut. Foresta a eliminat pana acum din Cupa Romaniei formatiile Bucovina Radauti (scor 3-0), Aerostar Bacau (scor 2-1) si Gaz Metan Medias (scor 2-1).

Vom avea nevoie de nocturna pentru a juca pe Areni

Conform regulamentului, in cazul în care jocurile din Cupa României urmeaza sa fie televizate în direct si sunt programate în nocturnea, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalatie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiata, care îndeplineste conditiile regulamentare necesare disputarii jocului si televizarii. Pentru instalatiile mobile de nocturnea este obligatorie depunerea la Federatia Romana de Fotbal cu zece zile înainte de disputarea jocului a certificatului instalatiei de nocturnea emis de constructor, prin care sa se ateste conformitatea instalatiei cu prevederile art. 40.10 din ROAF, precum si dovada instalarii acesteia. În cazul în care se întalnesc echipe din categorii diferite si echipa organizatoare nu detine instalatie de nocturna, la cererea echipei care detine aceasta facilitate si, cu acordul celeilalte echipe, jocul se poate disputa pe terenul echipei care detine instalatie de nocturna.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close