Foresta își testează forțele cu Gloria Buzău, în cel mai tare meci amical al “galben-verzilor” din această iarnă

Foresta își întrerupe cantonamentul pentru a se deplasa în Crângul Buzăului, acolo unde, sambata, cu începere de la ora 14.00, își testează forțele cu divizionara secundă Gloria Buzău, în cel mai tare meci amical pe care „galben-verzii” îl dispută in perioada pregătirilor de iarnă.

Cu această ocazie, antrenorul Ivan Gvozdenovic îl va vedea pentru prima oară la lucru și pe fundașul francez Wilfried Tchamako (23 de ani), jucător ce se pregătește de la începutul săptămânii cu Foresta.

 Așteaptă un mijlocaș crescut la PSG

În această săptămână este așteptat să ajungă la Suceava și Franck Abdoulaye Konate, un mijlocaș ofensiv în vârstă de 22 de ani, care a evoluat pentru echipa de tineret de la Paris Saint-Germain.

„Galben-verzii” au disputat pana acum un singur amical, câștigat, cu 9-1, în fața CSM-ului Pașcani.

De la ieșirea din cantonament și până la reluarea Ligii a III-a, gruparea de pe Areni mai are jocuri de verificare cu Aerostar Bacău (12 februarie), Sporting Vaslui (16 februarie), CSM Focșani (20 februarie), Ştiința Miroslava (24 februarie), Dacia Unirea Brăila (27 februarie) și Şomuz Fălticeni (3 martie).

Aflată la finalul sezonului de toamnă pe locul 2, la egalitate de puncte cu prima clasată, Foresta va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *