Foresta încheie turul pe stadionul Areni

Foresta incheie turul Ligii a II-a pe stadionul Areni, formatia suceveana urmand sa primeasca sambata, de la orele 11.00, vizita Luceafarului Oradea.

“Galben-verzii” cauta in acest meci prima victorie pe teren propriu de la venirea lui Florentin Petre pe banca tehnica. “Au fost acele doua victorii in deplasare si doar un egal pe Areni. Sambata, imi doresc din tot sufletul sa reusesc prima victorie pe teren propriu de la venirea mea la Suceava. Intalnim o echipa pe care o cunosc foarte bine, o echipa valoroasa, care nu-si merita locul ocupat in clasament, dar trebuie sa castigam. Numai asa putem aduce suporterii pe stadion”, a declarat Florentin Petre, care a fost secund la Luceafarul Oradea in primele patru etape ale actualului sezon.

Florentin Petre nu va putea conta pe Danila, Eridson, Cerlinca si Sumanariu, toti patru fiind accidentati. In schimb, vor reveni in lot Acolatse si Secrier.

Foresta (echipa probabila): Began – Onofras, Diallo, Masella, Belevschi – Vl. Stanescu, Acolatse – Renquin, C. Coroama, Belkacem – M. Matei.

Foresta este favorita la casele de pariuri cu o cota de 2.20 la victorie. Un succes al bihorenilor pe Areni este cotat cu 2.90, in vreme ce egalul are cota de 3.35.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *