Foresta începe antrenamentele în grupuri separate

Foresta incepe miercuri, la ora 10.00, pe stadionul Areni, antrenamentele pentru viitorul sezon al Ligii a III-a dupa mai bine de trei luni si jumatate de pauza fortata generata de pandemia de coronavirus.

In prima faza, la apelul noilor antrenori Dorin Goian si Daniel Balan sunt asteptati in jur de 15 jucatori, noutatile fiind reprezentate de Vasile Vitu si Iosif Netbai, ambii adusi de la Bucovina Radauti.

Pana cand intentionam sa incepem pregatirile, asteptam si un raspuns oficial din partea celor de la DSP. Trebuie sa stim daca este nevoie sa fim testati sau nu pentru coronavirus. Cert este ca stadionul va fi inchis publicului pe perioada antrenamentelor, care nu se vor putea desfasura in grupuri mai mari de zece persoane”, a declarat presedintele Forestei, Andrei Ciutac.

Sapte saptamani si jumatate va avea Dorin Goian la dispozitie pentru a-i duce pe “galben-verzi” la forma optima. “Vreau sa le ofer jucatorilor o perioada cat mai lunga de reacomodare la efort. Asta preventiv, pentru a incerca sa evitam accidentarile. Nu este usor cand vii dupa o perioada asa lunga de inactivitate. E clar ca organismul jucatorului nu este obisnuit cu astfel de intreruperi. Sapte saptamani si jumatate ar fi indeajuns pentru a pregati noul sezon, astfel incat prima etapa sa ne prinda intr-o forma buna”, a declarat Dorin Goian, care iI va avea ca secunzi pe Daniel Balan si Bogdan Tudoreanu, in vreme ce Vasile Prisaca se va ocupa de portari.


Foresta va debuta in noul sezon al Ligii a III-a pe data de 29 august, intr-o serie de 18 echipe.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *