Foresta încearcă să se întărească până la plecarea în stagiul de la Câmpulung

Foresta sondeaza piata de transferuri in vederea intaririi lotului de jucatori cu care va ataca partea a doua a campionatului Ligii a II-a. Ramasi cu doar 18 jucatori in lot dupa plecarea lui Marius Matei si Razvan Avram, “galben-verzii” isi doresc cel putin o achizitie in fiecare compartiment al echipei.

Avem nevoie de jucatori pe mai multe posturi: fundas central, mijlocas la inchidere, atacant si pe benzile terenului. Asteptam ziua de luni, cand va ajunge domnul Cristi Popovici la Suceava, dupa care vom incepe negocierile, sa vedem ce jucatori putem aduce la echipa. Ne dorim jucatori cu caracter si care sa fie liberi de contract. Nu ne permitem sa platim bani altor cluburi sau sa achitam clauze de reziliere”, a precizat presedintele Consiliului de Administratie al clubului Foresta, Andrei Ciutac.

Incerca sa profite de situatia de la Valcea

Printre numele vehiculate pentru un posibil transfer pe Areni se numara doi fundasi titulari de la CSM Ramnicu Valcea, Catalin Parvulescu si nigerianul Samson Nwabueze, doi jucatori de la Dacia Unirea Braila, stoperul Razvan Adascalitei si mijlocasul Cosmin Neagu, precum si atacantul Catalin Vraciu, care anul trecut a facut parte din lotul prim-divizionarei ACS Poli Timisoara.

Miercurea viitoare are loc reunirea lotului

Semeghin si compania se mai bucura de vacanta de iarna pana miercurea viitoare, 11 ianuarie, cand antrenorul Cristi Popovici a programat reunirea lotului. Dupa reacomodarea la efort, perioada in care jucatorii vor efectua si vizita medicala, pe 24 ianuarie, acestia vor pleca intr-un cantonament de zece zile la Campulung.  “Galben-verzii” vor reveni la Suceava pe 3 februarie, dupa care vor pune accentul pe amicale si pe antrenamentele tehnico-tactice.

Se anunta doua noi abandonuri in Liga a II-a

In alta ordine de idei, sezonul de primavara al Ligii a II-a va incepe  intr-un format cu doar 16 echipe, in conditiile in care CSM Ramnicu Valcea si Unirea Stefanesti sunt pe cale sa abandoneze. Aflata in insolventa, gruparea din Zavoi si-a suspendat in aceasta iarna activitatea pe termen nelimitat, dupa ce Consiliul Local Valcea a anuntat ca nu va mai sustine echipa locala de fotbal. In aceste conditii, conducerea clubului valcean le-a suspendat contractele jucatorilor, care au inceput deja sa-si caute alte echipe. Situatia nu-i mai roza nici in curtea celor de la Unirea Stefanesti, care nu s-a prezentat la ultima etapa de anul trecut, iar inainte de Anul Nou a ramas fara jucatori si antrenor.

Foresta Suceava va relua campionatul Ligii a II-a pe data de 25 februarie, cand va primi, pe stadionul Areni, vizita celor de la ASU Politehnica Timisoara.

Exit mobile version