Foresta, în vacanță până la jumătatea lunii ianuarie

Foresta a intrat în vacanță după un sezon de toamnă încheiat pe un merituos loc 2 în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, la un singur punct în spatele liderului Dante Botoșani.

Cu locul în play-off deja asigurat “galben-verzii” vor relua pregătirile la jumătatea lunii ianuarie și vor să-și întărească lotul în perspectiva participării la barajul de promovare.

Această pauză este foarte importantă fiindcă trebuie să avem grijă să facem să funcționeze foarte bine ceva ce a funcționat bine. Meciurile de baraj au altă încărcătură, sunt altfel și practic nu ar conta deloc dacă ajungem la barajul de promovare în Liga a II-a numai cu victorii sau că dominăm play-off-ul, dacă acolo în meciurile cu Oțelul, cu Focșaniul sau cu orice alt adversar vom capota. De aceea, în pauza de iarnă trebuie să vedem ce jucători ne trebuie și unde ne trebuie” a declarat președintele clubului Foresta, Andrei Ciutac, pentru Radio Top.

S-au despărțit de portarul Alexandru Tătaru

Gruparea de pe Areni s-a despărțit de un singur jucător la finalul primei părți a campionatului, este vorba de portarul Alexandru Tătaru. “Am reziliat contractual. Nu a confirmat așteptările noastre, cu toate că este un jucător tânăr, cu un CV bun, promovând cu Rapid în Liga I. Din păcate nu s-a adaptat. Au venit și acele erori ale sale care ne-au costat niște puncte” a spus Ciutac.

Ar putea face cantonamentul de iarnă în străinătate

În funcție de evoluția pandemiei de COVID, președintele Forestei a adăugat că echipa ar putea face cantonamentul de iarnă în străinătate. „În ultimii doi ani am optat pentru semi-cantonamente pe plan local și nu știu dacă asta a fost cea mai bună alegere. Urmează frigul, ninsorile și sunt foarte puține terenuri de antrenament. Luăm în considerare chiar și un cantonament în afara țării, având în vedere că prețurile sunt aproape egale cu un cantonament la Pojorâta. Dar încă nu am stabilit nimic și totul ține de partea financiară. În plus, trebuie să fim atenți și cu pandemia de COVID, pentru că lucrurile se schimbă de la zi la zi, apar noi restricții, apar modificări și rămâne să vedem în ce măsură vom putea pune în aplicare ce ne dorim”, a adăugat Ciutac.

Liga a III-a se va relua pe 12 martie, atunci când Foresta ar trebui să joace pe terenul Şomuzului Fălticeni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. O RUSINE ESTE SPORTUUL SI TOATE DOMENIILE IN JUDETUL SUCEAVA STAPANIT SI INGLODAT DE ANI DE ZILE DE BARONUL G. FLUTUR SI ACOLITII SAI !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close