Foresta i-a înregimentat pe Ungurianu și Filip

Foresta a inregimentat doi jucatori noi inainte de plecarea in cantonamentul de la Campulung, este vorba de milocasii Radu Ungurianu (Bucovina Radauti – foto) si de Bogdan Filip (FC Botosani).

Ungurianu (24 de ani) a semnat pe un an si jumatate cu gruparea de pe Areni, in vreme ce Filip (20 de ani) a venit sub forma de imprumut pana la vara, cand “galben-verzii” il pot cumpara definitiv.

Presedintele executiv al Forestei, Andrei Ciutac, a tinut sa multumeasca oficialilor Bucovinei si primarului Nistor Tatar pentru faptul ca l-au lasat pe Radu Ungurianu sa plece cu sase luni inainte de expirarea contractului cu gruparea radauteana. “In ultima perioada, am purtat mai discutii cu dumnealor, s-au dus lupte grele de convingere, dar am ajuns la un consens ca, pentru fotbalul sucevean este mai bine sa putem construi o echipa puternica, care sa se lupte in acest sezon cu sanse reale la promovarea in Liga a II-a”, a precizat conducatorul Forestei.

Conducerea clubului radautean a tinut sa-i multumeasca lui Radu Ungurianu printr-un mesaj postat pe pagina de facebook. “Nu puteam sa ne opunem dorintei jucatorului de a semna cu Foresta. El considera ca este un pas important in cariera sa si nu ii puteam pericita viitorul. Ii multumim lui Radu Ungurianu pentru aportul adus echipei in perioada petrecuta la Radauti si in uram sucess pe mai departe”, se arata in postarea Bucovinei, care s-a miscat repede si l-a adus in schimb pe mijlocasul stanga Bogdan Melinte (20 de ani), de la FC Botosani.

In ceea ce o priveste pe Foresta, “galben-verzii” au semnat cu portarul Sebastian Bilba, iar in cursul acestei saptamani mai asteapta un fundas central. In schimb, Petre Grigoras a renuntat dupa meciul amical de vineri la Bogdan Balint (Politehnica Iasi) si Gabriel Ciotu (FC Voluntari).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *