Foresta Fălticeni, locul 2 la Cupa Play

Foresta Falticeni a reusit al doilea rezultat notabil in acest an cu grupa de 2009, care a ajuns duminica pana in finala Cupei Play, o competitie desfasurata la Bacau si care a adunat la start 14 echipe. Formatia pregatita de Lucian Hreamata a castigat grupa din care a facut parte cu un bilant de trei victorii si un rezultat de egalitate: 3-0 cu Pumas Iasi, 3-1 cu Kinder Brasov, 7-1 cu LPS Buzau, respectiv 2-2 cu LPS Galati. “Galben-verzii” au trecut apoi, in semifinale, la loviturile de departajare, de  CSMS Iasi, pentru ca, in mare finala, sa piarda, pe propriile greseli, cu 0-2, in fata echipei Junior Galati.

Rezultatele inregistrate de Foresta Falticeni:

Grupe:

Foresta Falticeni – Pumas Iasi 3-0
Marcatori: Nedelcu, Cornea si Armanu.

Foresta Falticeni – Kinder Brasov 3-1
Marcatori: Nedelcu (2) si Armanu.

Foresta Falticeni –  LPS Buzau 7-1
Marcatori: Nedelcu (4), Cornea, Fintinaru si Armanu.

Foresta Falticeni – LPS Galati 2-2
Marcatori: Cornea si Nedelcu.

Semifinale:

Foresta Falticeni – CSMS Iasi 1-1 (3-2, d.p.)
Marcator: Armanu.

Finala:

Foresta Falticeni – Junior Galati 0-2

Pe langa medalii, cupe, diplome si mingi, Foresta Falticeni a castigat si doua dintre premiile speciale. David Cornea a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului, in vreme ce Lucian Hreamata a fost ales cel mai bun antrenor.

Lucian Hreamata a mizat la Cupa Play pe urmatorii jucatori: Bogdan Zegleanu – Lucian Onofrei, David Cornea, Tudor Danila, Stefan Fintinaru, Gabriel Bernaschi, Jason Blanariu, Darius Nedelcu si Razvan Armanu.

La turneul de la Bacau au mai participat si Luceafarul Bucovina Suceava si CSS “Nicu Gane” Falticeni, care au incheiat competitia pe locurile 8 si 9.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *