Foresta este cea mai în formă echipă din Seria I

Foresta este cea mai în formă echipă din Seria I a Ligii a III-a. Trupa antrenată de Ionuț Moșteanu a reușit a treia victorie consecutivă de la startul returului, după ce s-a impus sâmbătă, pe terenul celor de la CSM Bacău, cu scorul de 3-1, într-un meci din cadrul etapei a XII-a. “Galben-verzii” au marcat pe stadionul “Letea Veche” prin Dorobanțu (‘5 – penalty), Chika (’17) și Makongo (90+1), gruparea băcăuană reducând la un moment dat din diferență prin Furtună (’60).

Foresta: C. Mihăescu – Dorobanțu, Botezatu, Makongo, Cimbru, Chelari, M. Ilie, Samson, Popovici, Martin, Chika. Antrenor: Ionuț Moșteanu. Au mai intrat: Trofan, Hostiuc, Netbai și Olowaseun.

Bucovina Rădăuți a ieșit din zona play-off după înfrângerea de la Piatra Neamț

Bucovina Rădăuți a ieșit în afara zonei locurilor de play-off, după ce a pierdut sâmbătă, pe terenul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, cu scorul de 1-4. În ciuda unui arbitraj ostil, echipa condusă de Ionuț Plămadă a intrat la pauză în avantaj grație golului lui Sumanariu (’24), care a înscris cu capul în urma unui corner. Gazdele au întors scorul sub Pietricica în repriza secundă, când au marcat de patru ori în poarta lui Udeanu prin Pîntea (51 și 90+1), Şter (’58) și Jalbă (’78).

Bucovina: Udeanu – Chiseliță, Mateciuc, Sumanariu, Coajă, Forizs, Ungurianu, I. Coroamă, C. Coroamă, Săhlean, Stroe. Antrenor: Ionuț Plămadă. Au mai intrat: Şpac, Florescu, Plămadă și Cimbru.

Şomuz Fălticeni a obținut doar un punct pe terenul ultimei clasate

Şomuz Fălticeni a ajuns la patru etape consecutive fără victorie, după ce obținut doar o remiză albă, scor 0-0, în meciul disputat vineri, pe terenul ultimei clasate, CSM Pașcani. Echipa antrenată de Iulian Ionesi a dominat teritorial întâlnirea, a beneficiat de numeroase faze fixe, dar cele mai mari ocazii de gol le-au avut pășcănenii, care au trimis în două rânduri mingea în barele porții apărate de Ionuț Puianu.

Şomuz: Puianu – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Nistor, Sahru, Bejenar, Cîrstean, R. Ciobanu, Afkir, Ionesi. Antrenor: Iulian Ionesei. Au mai intrat: Padovei, Gomes și E. Ciobanu.

Rezultatele etapei a XII-a:

CSM Pașcani – Şomuz Fălticeni: 0-0

Ceahlăul Piatra Neamț – Bucovina Rădăuți: 4-1

Sporting Vaslui – Ştiința Miroslava: 0-1

CSM Bacău – Foresta Suceava: 1-3

Dante Botoșani – Hușana Huși: 1-0

Runda viitoare programează meciurile Foresta – Sporting Vaslui și Şomuz Fălticeni – Bucovina Rădăuți.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene.

Foto: CSM Bacau – facebook

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *