Foresta debutează în Cupă

Federatia Romana de Fotbal a stabilit zilele trecute programul meciurilor din cadrul primului tur al Cupei Romaniei Timisoreana. Astfel, prima echipa suceveana care va intra in hora este castigatoarea fazei judetene a competitiei, Foresta Malini, cea care va primi pe teren propriu vizita divizionarei a treia Vointa Livezile (Bistrita-Nasaud), intr-un joc programat miercuri cu incepere de la orele 17.30.

Reveniti la antrenamente de circa o saptamana, “galben-verzii” si-au propus un parcurs cat mai lung in Cupa Romaniei. “Speram sa mergem cat mai departe in competitie si sa aducem cel putin o echipa de Liga a 2-a la Malini. Ne dorim foarte mult acest lucru inca de sezonul trecut. Sunt increzator ca vom castiga meciul de miercuri. Este foarte greu sa ne bata o echipa ca Vointa Livezile pe teren propriu in acest moment”, a spus antrenorul-jucator al Forestei, Andrei Aileni.

“Galben-verzii” au si un atuu in plus pentru meciul de miercuri cu bistritenii de la Vointa Livezile. Au reusit sa-l transfere in aceasta vara pe fostul dinamovist Catalin Rata, un fundas stanga de 27 de ani ce a imbracat in trecut, pentru o scurta perioada, si tricoul echipei Cetatea Suceava.

Foresta Malini a ajuns pe tabloul Cupei Romaniei dupa ce a castigat faza judeteana a competitiei, acolo unde a trecut in finala, cu scorul de 4-1, de formatia Dorna Vatra Dornei. De partea opusa, bistritenii de la Vointa Livezile a terminat sezonul trecut pe locul 13 in clasamentul Seriei a 6-a din Liga a 3-a.

Sporting Suceava va intra in Cupa Romaniei odata cu turul 2, ce va avea loc cel mai probabil pe 7 august, in vreme ce Rapid va debuta in competitie in turul 4, odata cu restul divizionarelor secunde.

Exit mobile version