Foresta, cu „grădinița” în cantonament

Foresta se pregateste sa plece marti in cantonament la Poiana Negrii cu un lot format in mare masura din juniori si jucatori sub 21 de ani, in conditiile in care, dintre stranierii care au evoluat anul trecut pe Areni s-au mai intors din vacanta doar trei, este vorba de Renquin, Secrier si Movsisyan. Ceilalti straini, Diallo, Masella, Pappoe, Belevschi, Belkacem si Boumina nu dau vreun semn ca vor mai veni la Suceava, in conditiile in care n-au mai vazut vreun ban din partea conducerii clubului de mai bine de doua luni si jumatate. Astfel, “galben-verzii” au ramas momentan fara nici macar un fundas central in lot.

Florentin Petre se bazeaza in acest moment doar pe 12 jucatori din “garda veche”, este vorba de portarul Began, Onofras, Renquin, Bosanceanu, Danila, Stanescu, Secrier, Sumanariu, Cerlinca, Movsisyan, Coroama si Marius Matei.

Foresta avea programat luni dupa-amiaza un antrenament la finalul caruia Florentin Petre ar trebuit fi sa stabileasca si lotul cu care va pleca la munte.

Conform planului initial, “galben-verzii” ar trebui sa se pregateasca la Poiana Negrii pana la sfarsitul saptamanii viitoare, dupa care sa revina la Suceava unde, pana la reluarea campionatului, au programate patru meciuri amicale in compania formatiilor Sanatatea Darabani (6 februarie), Speranta Nisiporeni (10 februarie), Stiinta Miroslava (14 februarie) si Aerostar (17 februarie).

COMENTARII:

5 Comentarii la "Foresta, cu „grădinița” în cantonament"

  1. Dar un comunicat din partea conducerii nu reusiti sa obtineti?

  2. Din pacate pana de ziua femeii suntem out din liga 2. Numaisuntbani

  3. Eu nu inteleg nimica unde sunt investitori care au venit la echipa? Niciodata o converinta de presa si acuma văd numai primaria baga bani, dar ei doar inceput acuma NIMICA????

  4. Lungu ca LUngu ca de 12 ani zice ca face echipa si stadion dar rolul celor 2 investitori care e? Sunt investitori fara bani? Cam ciudat

  5. pacat , mare pacat de echipa, oras , antrenor, jucatori , bataie de joc si rusine mare pentru judet …

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*