Foresta, cu gândul la turul 3

Foresta Malini primeste maine, pe teren propriu, cu incepere de la orele 17.30, vizita gruparii Cetatea Targu Neamt, intr-un meci contand pentru turul 2 al Cupei Romaniei. Reveniti la pregatiri de aproape o luna de zile, “galben-verzii” isi doresc un parcurs cat mai lung in cupa, iar pentru asta mizeaza in primul rand pe avantajul terenului propriu. “Este greu sa ne bata cineva pe terenul din Malini, in aceasta faza a competitiei. Vrem sa castigam si sa mergem mai departe, dar vom vedea ce va fi la ora jocului cu Targu Neamt”, a spus Andrei Aileni, care a precizat ca Foresta si completat lotul de jucatori cu Flavius Panzariu, un mijlocas care in sezonul trecut a evoluat pentru Unirea Boroaia.

Jocul dintre Foresta Malini si Cetatea Targu Neamt va fi arbitrat de o brigada formata din centralul Valentin Lungu, asistat la cele doua margini de Petronela Anitoaei si Daniel Stefanescu, toti din Iasi.

Ajunsa pe tabloul Cupei Romaniei din postura de castigatoare a fazei judetene din Suceava, Foresta Malini a trecut in primul tur, la “masa verde”, scor 3-0, de formatia Vointa Livezile (Bistrita-Nasaud).

Retrogradata din Liga a 3-a la finalul sezonului trecut, Cetatea Targu Neamt a ajuns in turul secund al Cupei Romaniei, dupa ce a trecut in deplasare, cu scorul de 3-2, de iesenii de la As Astra Raducaneni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta, cu gândul la turul 3"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*