Foresta, citată din nou la comisiile FRF

Curg citatiile pe adresa Forestei. Ultimii care au reclamat clubul sucevean la Comisia Nationala de Solutionare a Litigiilor sunt Vlad Stanescu si fostul preparator fizic Khalil Chakroun. Cei doi isi cer drepturile salariale pe primele sase luni ale acestui an, Stanescu avand de primit 12.000 de lei de la Foresta.

Foresta a pierdut deja trei litigii la CNSL, fiind obligata la plata unei sume de peste 60.000 de lei catre fostul antrenor Florentin Petre (33.815 lei) si jucatorii Marius Matei (19.000 lei) si Andrei Cerlinca (12.000 lei). Termenul limita pentru achitarea datoriei catre Cerlinca expira duminica, 9 septembrie. In cazul in care litigiul nu va fi stins pana atunci, Foresta va fi depunctata.

Chestionat pe marginea acestui subiect la ultima conferinta de presa, vicepresedintele clubului sucevean, Mihai Ungurian, a dat asigurari ca “galben-verzii” nu vor ajunge sa fie depunctati din cauza datoriilor. “Ne asteptam la acest lucru si evident vom respecta deciziile Comisiei. Nu vom ajunge sa fim depunctati. Au mai existat litigii si le-am rezolvat pana la termenul scadent de plata”, a precizat vicepresedintele Forestei.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Foresta, citată din nou la comisiile FRF"

  1. Jenanat,bai Ciutac!Bun profesori ai avut…moldovan si lungu.

  2. „Desculții” ăștia de la Foresta vor sa promoveze înapoi în Liga a II-a, dar ei sunt plini de datorii.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*