Foresta, Bucovina și Şomuz au avut amicale în weekend

Foresta, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni au disputat la sfârșitul săptămânii trecute noi meciuri de pregătire în perspectiva sezonului de primăvară al Ligii a III-a.

Foresta a jucat vineri, pe terenul sintetic al Liceului Sportiv, în compania echipei secunde a clubului, în fața căreia s-a impus cu scorul de 8-0, prin golurile marcate de Chika (8), Trofan (2) și Melinte (2).

“Galben-verzii” mai au în program meciuri test cu Politehnica Iași (11 februarie – deplasare), Bucovina Rădăuți (19 februarie – acasă), CSM Pașcani (26 februarie – deplasare) și Hușana Huși (5 martie – deplasare).

Bucovina Rădăuți a pierdut sâmbătă, pe terenul Tineretului, în fața Politehnicii Iași, cu scorul de 0-2, la finalul unui meci în care gazdele au înscris prin Serediuc și Aftanache, ratând și două penalty-uri.

Înaintea jocului, gruparea rădăuțeană și-a prezentat și noile achiziții, este vorba de portarul Andrei Gheorghiță, de mijlocașul Alexandru Irimescu (Şomuz Fălticeni) și de atacantul Andrei Merticariu (Dante Botoșani).

Echipa antrenată de Ionuț Plămadă va mai juca amicale cu Gloria Bistrița (10 februarie), Juniorul Suceava (12 februarie), Şomuz Fălticeni (16 și 23 februarie), Foresta Suceava (19 februarie), Ştiința Miroslava (16 februarie) și CSM Pașcani (3 martie).

Şomuz Fălticeni a întâlnit sâmbătă, pe terenul sintetic de la LPS, liderul campionatului județean, Juniorul Suceava, în fața căruia a pierdut cu 2-3 (foto).

Echipa antrenată de Laurențiu Berezoschi și-a asigurat victoria prin dubla lui G. Tomescu și golul lui Cerlincă. De partea cealaltă, venită după un cantonament de zece zile, trupa condusă de Iulian Ionesi a redus din diferență în repriza secundă prin Savin și R. Ciobanu.

Gruparea fălticeneană mai are în program amicale cu LPS Suceava (9 și 26 februarie), Ştiința Miroslava (12 februarie), Bucovina Rădăuți (16 și 23 februarie), Dante Botoșani (26 februarie), Aerostar Bacău (2 martie) și Şomuzul Preutești (5 martie).

Liga a III-a se va relua pe 13 martie, cu o etapă care programează meciurile Şomuz Fălticeni – Foresta și Bucovina Rădăuți – Hușana Huși.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *