Foresta, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni joacă fără griji în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii a III-a

Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni joacă fără griji în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii a III-a, ale cărui meciuri sunt programate mâine, în Vinerea Pastelui, de la ora 15.00.

După ce și-a asigurat prezența la baraj încă din runda trecută, Foresta se deplasează la Dorohoi pentru meciul cu Dante Botoșani, fără șapte jucători de bază. Zouaoui și Sumanariu sunt suspendați, Celeadnic este accidentat, în vreme ce Martin, Novacek, Stănescu și Fărcășan, toți cu câte trei galbene, sunt la limita suspendării și au șanse minime să se regăsească pe gazon la partida de vineri.

Sigură la rândul ei de prezența la barajul de promovare, Bucovina Rădăuți merge la Târgu Neamț pentru confruntarea cu Bradu Borca, fără doi jucători, accidentați. Dănilă s-a operat la mâna stângă, în timp ce portarului Puianu i-a recidivat accidentarea la genunchi, urmând să lipsească de pe gazon minimum opt luni.

Aflată la mijlocul clasamentului, pe locul 6, Şomuz Fălticeni încheie sezonul cu un meci pe terenul celor de la Hușana Huși.

Programul ultimei etape:

Dante Botoșani – Foresta Suceava

CSM Pașcani – Ştiința Miroslava

Sporting Vaslui – Ceahlăul Piatra Neamț

Bradu Borca – Bucovina Rădăuți

Hușana Huși – Şomuz Fălticeni

în turul campionatului, Foresta a surclasat pe Dante Botoșani, cu scorul de 4-0, Bucovina Rădăuți a învins Bradu Borca, cu 2-0, în timp ce Şomuz a pierdut la Fălticeni, în fața Hușanei, cu scorul de 1-2.

La finalul sezonului, primele două clasate se vor califica în semifinalele play-off-ului de promovare în Liga a II-a.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *