Foresta, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni au făcut ultimele repetiții înainte de jocurile din Cupa României

Foresta, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni au efectuat la sfârșitul săptămânii trecute ultimele repetiții înainte de meciurile oficiale din Turul II al Cupei României.

Bucovina Rădăuți s-a deplasat vineri la Bacău, acolo unde a cedat la limită, scor 0-1, în fața celor de la Aerostar (foto), într-un joc de verificare decis de golul marcat de Vraciu în repriza secundă.

Florin Cristescu, antrenorul grupării rădăuțene, a început în următoarea formulă: Udeanu – Chiseliță, Forizs, Mateciuc, Coajă, Săhlean, Bejenar, Ungurianu, Coroamă, Plămadă și Stoian. Pe parcursul jocului a fost rugat întreg lotul de jucători aflat la dispoziție.

Foresta a bifat a treia victorie de la startul pregătirilor de vară, după ce a câștigat sâmbătă, pe stadionul din Uricani, în fața celor de la Ştiința Miroslava, cu scorul de 1-0, printr-un gol înscris de camerunezul Atouba.

Ionuț Moșteanu, antrenorul “galben-verzilor”, a trimis pe teren următorul prim 11: Tătaru – Arnold, Karime, Botezatu, Cimbru, Mihăescu, Netbai, Olawaseun, Atouba, M. Ilie și Samson.

Şomuz Fălticeni a încheiat cantonamentul de vară cu un amical în compania celor de la Juniorul Suceava. S-a terminat cu scorul de 7-4 în favoarea echipei antrenate de Iulian Ionesi, care a marcat, sâmbătă, pe stadionul Ițcani, prin R. Ciobanu (3 goluri), Alecsandru (2) și Al. Sahru (2).

Formația fălticeneană a început meciul în următoarea formulă: Malac – Antonesei, M. Nistor, Chirilescu, Tareq, Robciuc, Străjeriu, E. Ciobanu, Irimescu, Ionesi. Au mai intrat: Pascal, Ailenei, Vitu, Pitic, Sahru și R. Ciobanu.

Turul II al Cupei României programează miercuri, cu începere de la orele 17.30, meciurile Şomuz Fălticeni – Bucovina Rădăuți și Dante Botoșani – Foresta.

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close