Foresta, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni au bifat o victorie, un egal și o înfrângere în ultimele amicale

Foresta, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni au disputat miercuri după-amiază noi partide de pregătire în vederea viitorului sezon al Ligii a III-a.

Foresta a bifat a treia victorie consecutivă de la revenirea lui Dorin Goian pe banca tehnică, după ce s-a impus, pe terenul celor de la Aerostar Bacău, cu scorul de 2-1, prin golurile marcate in repriza secunda de Netbai și Tănasă, gazdele reducand din diferenta pe final, prin Vraciu.

Bucovina Rădăuți a remizat, pe stadionul Municipal, scor 2-2, în compania echipei de juniori U18 de la FC Botoșani, după ce a condus până în minutul 80, cu 2-0, prin golurile înscrise de Stroe și Şvichi (penalty).

În fine, Şomuz Fălticeni a pierdut în fața celor de la Dante Botoșani, cu scorul de 0-1, într-un amical disputat pe stadionul din Câmpulung Moldovenesc și decis de un gol semnat de Asofiei, cu un sfert de oră înainte de final.

În continuarea programului de pregătire, Foresta va întâlni, sâmbătă, la Frătăuții Vechi, Bucovina Rădăuți, în vreme ce Şomuz Fălticeni va juca în compania Ştiinței Miroslava. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *