Foresta are un meci facil la debutul sârbului Ivan Gvozdenovic pe banca tehnică

Ivan Gvozdenovic debuteaza sambata pe banca tehnica a Forestei, in meciul pe care “galben-verzii” il au programat, de la ora 15.00, pe stadionul din Targu Neamt, in compania celor de la Bradu Borca, in etapa a VI-a a Ligii a III-a.

Tehnicianul sarb nu stie mai nimic despre adversar. “La acest nivel este foarte dificil sa afli informatii despre echipele adverse. Ma bazez pe ce stiu secunzilor mei, dar in primul rand trebuie sa ne facem jocul nostru si sa ne intoarcem cu toate cele trei puncte. Mai avem sase meciuri de disputat in acest an si trebuie sa le castigam pe toate”, a declarat Ivan Gvozdenovic, care a iesit negativ la testul COVID-19 efectuat inaintea meciului.

Tot sambata, de la aceiasi ora, Somuz Falticeni isi apara fotoliul de lider in meciul pe care il are programat pe teren propriu, in fata Ceahlaului Piatra Neamt, in vreme Bucovina Radauti se deplaseaza la Dorohoi, pentru partida cu nou-promovata Dante Botosani.

Programul etapei a VI-a:

Dante Botosani – Bucovina Radauti

Somuz Falticeni – Ceahlaul

Husana Husi – Stiinta Miroslava

Bradu Borca – Foresta Suceava

Sporting Vaslui – CSM Pascani

La finalul sezonului, primele doua clasate se califica in semifinalele play-off-ului de promovare, in timp ce ultime doua vor retrograda in ligile judetene.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta are un meci facil la debutul sârbului Ivan Gvozdenovic pe banca tehnică"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*