Foresta are patru amicale în februarie

Nae Grosu, directorul de competitii al clubului Foresta, a definitivat azi programul meciurile de pregatire pe care formatia condusa de Cristi Popovici le va disputa pana la reluarea Ligii a II-a.  “Galben-verzii” vor sustine primele doua teste din aceasta iarna pe 8 si 11 februarie, in compania divizionarelor a treia Aerostar Bacau si CSM Roman, ambele jocuri urmand sa aiba loc la Suceava, pe Areni ori pe terenul sintetic de la LPS, in functia de starea vremii.

In cel mai tare meci de verificare din intersezon, Foresta va infrunta pe data de 15 februarie, pe terenul sintetic din Piatra Neamt, pe OSK Sepsi, formatie care i-a administrat gruparii de pe Areni cea mai drastica infrangere din actuala editie de campionat, 1-6. In ultimul amical al iernii, trupa lui Popovici va infrunta la Suceava, pe 18 februarie, divizionara a treia Stiinta Miroslava.

Reuniti la inceputul acestei saptamani, “galben-verzii” se vor antrena in municipiul Suceava pana miercuri, cand vor pleca intr-un cantonament de zece zile la Campulung Moldovenesc. Foresta va relua campionatul Ligii a II-a pe 25 februarie, cu un meci pe Areni, in compania Politehnicii Timisoara.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. INCEP SA CRED CA CINE SCRIA LA ACEST SITE DE SPORT TREBUIA PLATIT DIN TRANSA A 3-A DE BANI DATA DE PREA CORECTUL NOSTRU EDIL ! CRED CA SI EL L-A COPIAT PE GOIAN SI SI-A BAGAT PICIOARELE CU PROFESIONALISM IN PERFORMANTA SPORTIVA SUCEVEANA . FORZA LUNGU !!!

    1. Eram prinşi în Hora Unirii. Noi suntem abonaţi la a 4-a tranşă cum eram abonaţi la Dacii pe vremea comunismului… 🙂 Chido.

  2. va intreb cine se ocupa cu organizarea unui meci?tot ce tine de organizare??nu nicolae grosu???? va intreb care au fost motivele la acel 1-6 cu SEPSI??CA JUCATORII NU S AU ADAPTAT LA CONDITILE IERNII SI CA NICI NU AVEAU ECHIPAMENTELE CORESPUNZATORE PTR IARNA??!!!CINE ESTE RASPUNZTOR!!!!!!!!!??????????O FI DNU LUNGU!!!!!!!!!!??????????DUPA FFFFF MULTI CARE NU GANDESC CAND O ECHIPA PIERDE VINOVATI SUNT ARBITRII,PRIMARUL,CONDUCEREA,ANTRENORUL,SPECTATORII.NU SUNT ACESTIA . ESTE ECHIPA.SUNT JUCAORIIIII!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *