Foresta are în probe un mijlocaș de la Zimbru Chișinău

Foresta are din aceasta saptamana un nou jucator la antrenamente, este vorba de basarabeanul Ion Postica, un mijlocas ofensiv in varsta de 22 de ani, care in turul acestui sezon a evoluat pentru Zimbru Chisinau.

Postica, alaturi de ceilalti jucatori ajunsi pe Areni in aceasta iarna, vor fi testati de antrenorul Ivan Gvozdenovic cu ocazia meciului amical pe care „galben-verzii” il vor disputa sambata, de la ora 12.00, pe terenul Liceului Sportiv din Suceava in compania colegei de serie CSM Pascani.

In schimb, conducerea Forestei a renuntat la ideea inregimentarii lui Miguel Perez Lobato, mijlocasul spaniol fiind trimis acasa, dupa ce, din cauza pandemiei, nici nu a apucat sa se antreneze cu sucevenii.

Pe langa meciul cu CSM Pascani, „galben-verzii” mai au in calendar, pana la reluarea Ligii a III-a, amicale cu Gloria Buzau (6 februarie), Aerostar Bacau (13 februarie), Sporting Vaslui (16 februarie), CSM Focsani (20 februarie), Stiinta Miroslava (24 februarie) si Dacia Unirea Braila (27 februarie).

Aflata la finalul sezonului de toamna pe locul 2, la egalitate de puncte cu prima clasata, Foresta va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlaului Piatra Neamt.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *