Foresta are doi sponsori noi

Foresta Suceava a bifat primele două transferuri din această iarnă. Atacanții Cătălin Vraciu și Robert Grumezescu au semnat contracte până în vară pentru echipa suceveană, cu opțiune de prelungire.

În vârstă de 28 de ani, Cătălin Vraciu (foto stânga) a fost goalgheterul seriei întâi din Liga a 2-a în sezonul trecut, cu 20 de goluri marcate în 31 de jocuri. Ajuns în toamnă la Timișoara, vârful băcăuan a bifat doar cinci prezențe în prima ligă și una în Cupa Ligii. În decursul carierei, Cătălin Vraciu a mai jucat pentru formațiile FCM Bacău, FC Botoșani și Dunărea Galați și este cotat de site-ul transfermarkt.ro la 150.000 de euro.

De cealaltă parte, Robert Grumezescu (foto dreapta) are 23 de ani, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru FCM Dorohoi, SC Bacău și ACS Berceni.

Pe lângă cei doi atacanți, în lotul pe care Cristi Popovici îl va deplasa miercuri în cantonametul de la Câmpulung Moldovenesc se vor afla și câțiva jucători de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava. Este vorba despre Cosmin Coroamă, Cosmin Buziuc, Alin Florescu şi Florin Muntean.

În paralel cu căutările pentru întărirea lotului, conducerea clubului Foresta a punctat și la capitolul sponsori. Astfel, începând din această iarnă, gruparea din Areni urmează să fie sprijinită financiar și de firmele Florconstruct și Diasil. Acestea li se alătură astfel celor de la Railex, Spartan, Romfour, Betty Ice, Calcarul Pojorâta, Savcom, Interconti,  Celestin, Vivendi și Crama cu Ștaif, firme care sprijină Foresta încă de anul trecut și care au anunțat că vor rămâne în continuare alături de echipa locală de fotbal.

„Dorim să mulțumim tuturor sponsorilor care sunt alături de noi încă de la începutul sezonului, dar și celor două noi firme care au venit în această perioadă: Florconstruct și Diasil. În continuare purtăm discuții și cu alți posibili investitori”, a anunțat președintele Consiliului de Administrație al clubului Foresta Suceava, Andrei Ciutac.

Exit mobile version