Foresta are cinci jucători infectați cu COVID. Toată echipa a fost introdusă în carantină de DSP Suceava

DSP  Suceava a băgat în carantină echipa locală de fotbal Foresta ca urmare a celor cinci cazuri pozitive de infectare cu COVID-19, descoperite în ultimele zile în cadrul lotului de jucători.

Cum măsura urmează să se aplice până pe data de 29 august, conducerea de pe Areni intenționează să solicite FRF amânarea primului meci de campionat.

În urma retestării efectuate de către DSP Suceava în cursul zilei de marți, au fost depistate trei cazuri noi de infectare cu virusul COVID-19, astfel numărul cazurilor pozitive a crescut la inci. Lotul de jucători și staff-ul vor intra în carantină până la data de 29 august.

În aceste condiții, clubul nostru va solicita Federației Române de Fotbal reprogramarea meciului cu Hușana Huși din prima etapă a noului sezon, partidă programată pentru 28 august”, se arată într-un comunicat al Forestei.

Cei cinci jucători descoperiți pozitivi sunt Robert Martin, Marian Botezatu, Vlăduț Cimbru, Ionuț Mihăescu șI camerunezul Jordan Atouba. Niciunul nu era vaccinat, iar doi împărțeau aceiași cameră în cantonamentul echipei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *