Foresta are alocat buget pentru promovare

Primaria Suceava va finanta activitatea Forestei chiar si dupa retrogradarea echipei in Liga a III-a. Consiliul Local a votat joi propunerea primarului Ion Lungu de a aloca 800.000 de lei pentru Foresta pana la sfarsitul acestui an.

De altfel, finantatorii Forestei, Ion Lozovan si George Negura, au avut zilele trecute o intalnire cu Ion Lungu in care i-au transmis edilului ca echipa se va inscrie la startul noului sezon al Ligii a III-a, avand ca obiectiv promovarea.

Eu am propus sa le dam 600.000 din cei 1.200.000 de lei pentru ca este aproape jumatatea anului si nu mai pot accesa banii din urma. Investitorii m-au rugat insa sa le dam 800.000 de lei pentru ca vor sa aduca niste jucatori, astfel incat echipa sa se instaleze pe un loc de promovare inca din primele etape”, a explicat primarul Ion Lungu.

Foresta nu va putea accesa insa banii pusi la naftalina de municipalitate pana nu va face dovada platii datoriei pe care o are in acest moment catre Finante.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Foresta are alocat buget pentru promovare"

  1. Florentin ramane?

  2. Ce promovare ca ii bate Radauti de nu știu ce e cu ei

  3. Numai investitori nu se prea pot numi cei, care au preluat Foresta anul trecut, iar echipa a retrogradat. Cred ca moldovenii de peste Prut au venit la Foresta, ca să facă niște bani de pe urma bugetului primăriei Suceava, alocat pentru fotbal.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*