Foresta abordează cu încredere manșa tur cu Oțelul. “Suntem deciși să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv”

Foresta evoluează sâmbătă, cu începere de la orele 18.00, pe terenul celor de la Oțelul Galați, în manșa tur din semifinalele play-off-ului de promovare în Liga a II-a.

“Galben-verzii” merg pe malul Dunării în efectiv complet, cu salarile la zi și încrezători că vor scoate un rezultat pozitiv.

Cu toții ne dorim extraordinar de mult promovarea și suntem deciși să dăm totul pe teren pentru a ne întoarce cu un rezultat pozitiv din acest prim meci. Oțelul are un antrenor cu un CV foarte bun (n.r. Petre Grigoraș) și o echipă cu mulți jucători cu experiență, unii campioni ai României în 2011, jucători care știu să gestioneze meciurile sub presiune. Nu trebuie însă să intrăm cu frică pe teren, pentru că, sâmbătă, la Galați, nu întâlnim mai mult decât un adversar de Liga a III-a. Avem jucători care pot face diferența, mai ales că ne vom prezenta cu cea mai bună formulă de joc de care dispunem în acest moment”, a spus președintele Forestei, Andrei Ciutac.

Vezi ce a declarat antrenorul Oțelului, Petre Grigoraș, înaintea meciului tur cu Foresta!

Meciul de sâmbătă dintre Oțelul și Foresta se va desfășura fără spectatori, dar va putea fi urmărit în direct pe canalul oficial de YouTube al clubului gălățean.

Oțelul s-a calificat la barajul de promovare din postura de câștigătoare a Seriei a II-a, unde a avut cea mai bună defensivă și a pierdut doar patru puncte pe teren propriu.

De partea cealaltă, Foresta s-a calificat în play-off din postura de ocupantă a locului 2 în Seria I, acolo unde a avut de asemenea cea mai bună apărare. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *