Foresta a urcat pe locul 2 după victoria cu Dante

Foresta a urcat pe locul 2 în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața celor de la Dante Botoșani, cu scorul de 1-0, într-un meci din cadrul etapei a XI-a.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 28, de juniorul Andrei Popovici, cu un șut din mijlocul careului, după o minge resprinsă în fața de portarul Hărăguță.

Foresta: C. Mihăescu – Dorobanțu, Botezatu, Makongo, Arnold, Chelari, Samson, Popovici, M. Ilie, Martin și Chika. Antrenor: Ionuț Moșteanu. Au mai intrat: Trofan, Netbai și Hostiuc.

Bucovina Rădăuți a ieșit din criză cu o victorie în fața ultimei clasate

Bucovina Rădăuți a obținut prima victorie după o secetă de patru etape, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața codașei CSM Pașcani, cu scorul de 1-0.

Aflată la primul meci cu Ionuț Plămadă în postura de antrenor, gruparea rădăuțeană a marcat unicul gol în minutul 20, când Cătălin Coroamă a trimis mingea în plasă cu capul, după o centrare perfectă trimisă de Abel Coajă.

Bucovina: Udeanu – Mateciuc, Sumanariu, Coajă, Forizs, Şpac, Ungurianu, Săhlean, C. Coroamă, Stroe, Stoian. Antrenor: Ionuț Plămadă. Au mai intrat: Chiseliță, Cimbru, Căruță și Dumea.

Şomuz Fălticeni a obținut doar un punct în meciul cu Sporting Vaslui

Şomuz Fălticeni a obținut doar un punct în etapa a XI-a, după ce a remizat sâmbătă, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în compania celor de la Sporting Vaslui, scor 1-1.

Echipa antrenată de Iulian Ionesi a deschis scorul în minutul 62, dintr-un penalty transformat de fundașul Andrei Alecsandru, oaspeții egalând în superioritate numerică, cu un sfert de oră înainte de final, prin Gelu Grigoraș.

Şomuz: Puianu – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei, Bejenar, Dănilă, Străjeriu, E. Ciobanu, Cîrstean și R. Ciobanu. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Padovei și Gomes.

Programul etapei a XI-a:

Hușana Huși – Ceahlăul Piatra Neamț: 1-0

Foresta Suceava – Dante Botoșani: 1-0

Ştiința Miroslava – CSM Bacău: 3-1

Şomuz Fălticeni – Sporting Vaslui: 1-1

Bucovina Rădăuți – CSM Pașcani: 1-0

Runda viitoare programează meciurile: Ceahlăul Piatra Neamț – Bucovina Rădăuți, CSM Bacău – Foresta și CSM Pașcani – Şomuz Fălticeni.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *