Foresta a transferat un junior de la Politehnica Iași

Foresta a facut primul transfer de la venirea lui Petre Grigoras pe banca tehnica. “Galben-verzii” si-au completat lotul cu Mario Rafaelo Pipos, un mijlocas central in varsta de 18 ani, adus de la Politehnica Iasi, formatie pentru care a prins insa un singur meci ca rezerva in actualul sezon.

Pipos apartine de clubul Sporting Vaslui si a venit la noi sub forma de imprumut pana in vara anului viitor. Ideea a fost sa aducem un junior pe postul de mijlocas central, astfel incat, cand June este convocat la lotul national, sa avem o alta solutie pentru acel post si sa nu fim nevoiti sa tot schimbam sistemul de joc”, a explicat presedintele Andrei Ciutac.

Asteptat sa se prezinte sub comanda lui Petre Grigoras incepand cu antrenamentul de miercuri, Mario Rafaelo Pipos este al noulea junior din lotul de 25 de jucatori al Forestei, dupa Augustin Carbune, Ionut Ailenei, Valentin Hagiu, Auras June, Vasile Boca, Gabriel Nerghes, Madalin Onofras si Ruben Sumanariu. Cel putin trei dintrei ei trebuie sa joace titulari meci de meci in Liga a III-a.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *