Foresta a stins litigiul cu fostul antrenor Petre Grigoraș

Foresta a stins litigiul pe care îl avea cu fostul antrenorul Petre Grigoraș după ce i-a achitat acestuia din urmă restanțele salariale aferente pe luna februarie și jumătate din luna martie a anului trecut.

Tehnicianul în vârstă de 56 de ani a antrenat pe Areni în perioada septembrie 2019 – martie 2020, până la apariția pandemiei, perioadă în care a înregistrat 13 victorii, un egal și 4 înfrângeri, contractul său cu Foresta încetând automat odată cu ratarea promovării.

Petre Grigoraș este momentan antrenorul Oțelului Galați, formație cu care Foresta se poate întâlni la sfârșitul acestui sezon în play-off-ul pentru accederea în Liga a II-a.

Foresta mai are în acest moment două litigii pe rol, cu Andrei Săhlean și brazilianul Patrick da Silva. Acestea nu implică însă nicio plată din partea clubului sucevean, în condițiile în care cei doi erau cu banii la zi în momentul în care au părăsit Foresta, iar la comisiile Federației nu solicită nimic altceva decât rectificarea acordurilor de reziliere a contractelor.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *