Foresta a semnat cu doi dintre jucătorii aflați în probe

Foresta a înregimentat alți doi jucători aflați în probe: Darius Vultur și Ion Postică.

Darius Vultur (19 ani), jucător crescut de „U” Cluj și Viitorul Constanța a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu gruparea de pe Areni, în vreme ce basarabeanul Ion Postică (22 de ani), mijlocaș provenit de la Zimbru Chișinău, e jucătorul Forestei până în vara lui 2023.

În schimb, conducerea „galben-verzilor” a renunțat la Gabriel Udeanu, juniorul venit de la Steaua București nereușind să-l convingă pe antrenorul Ivan Gvozdenovic.

Intrată de la începutul acestei săptămâni în cantonament, Foresta îl mai are în probe pe Wilfried Tchamako, un fundaș central francez ce a jucat la Vauban Strasbourg.

Intenționăm să mai aducem un mijlocaș ofensiv din Franța, apoi putem spune că am încheiat campania de transferuri”, a anunțat președintele Andrei Ciutac.

Până la reluarea Ligii a III-a, Foresta mai are meciuri amicale cu Gloria Buzău (6 februarie), Aerostar Bacău (13 februarie), Sporting Vaslui (16 februarie), CSM Focșani (20 februarie), Ştiința Miroslava (24 februarie), Dacia Unirea Brăila (27 februarie) și Şomuz Fălticeni (3 martie).

Aflată la finalul sezonului de toamnă pe locul 2, la egalitate de puncte cu prima clasată, Foresta va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *