Foresta a reziliat contractele a opt jucători

Daca jucatorii si stafful tehnic sunt in vacanta pana pe data de 21 ianuarie, conducerea administrativa a Forestei si-a reluat deja activitatea la club. Reveniti la treaba, oficialii de pe Areni au luat si primele masuri dupa un tur dezamagitor de campionat, incheiat de “galben-verzi” pe un modest loc 6 in clasamentul seriei intai a Ligii a III-a. Astfel, au fost reziliate contractele a opt jucatori din lot, este vorba de portarii George Niga si Alexandru Cotuna, de fundasul Ion Ghimp si de mijlocasii Robert Beldiman, Laurentiu Roman, Claudiu Aioanei, Fares Djermounde si Ryad Parouty. “La fiecare meci avem voie sa trecem pe foaia de joc doar sase jucatori straini, asa ca am decis sa renuntam si la Parouty, care putea evolua doar ca mijlocas la inchidere, un post pe care avem si alte solutii in lot”, a precizat presedintele Forestei, Andrei Ciutac.

Vor doi jucatori de la LPS Suceava

La capitolul achizitii, “galben-verzii” au reusit sa aduca deocamdata doar un singur jucator: portarul Ionut Logofatu. Lista de transferuri este insa deschisa, iar in fruntea ei se afla doi jucatori de perspectiva de la LPS Suceava: portarul nationalei de juniori a Republicii Moldova, Augustin Carbune (19 ani) si Daniel Bejenar (18 ani). “Voi avea o discutie cu domnul director Ioan Radu in cursul zilei de vineri si sper sa se concretizeze transferurile celor doi. Suntem in negocieri avansate si cu alti jucatori, dar nu vrem sa le anuntam numele pana nu semneaza cu clubul nostru. De asemenea, este posibil sa mai apara si unul-doi straini in lot”, a spus Andrei Ciutac.

Reunirea lotului are loc pe 21 ianuarie

“Galben-verzii” vor reveni la antrenamente sub comanda lui Selim Benachour, Bogdan Tudoreanu si Mihai Gurita luni, 21 ianuarie si, dupa o scurta perioada de reacomodare la efort, se vor pregati in regim de cantonament la Suceava. In  februarie, echipa suceveana are cinci amicale.

Foresta va incepe returul pe 2 martie, cand pe Areni va poposi FC Botosani II.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *