Foresta a renunțat la armeanul Movsisyan

Foresta a renuntat in aceasta saptamana la serviciile armeanului Edgar Movsisyan, atacantul in varsta de 19 ani fiind trimis acasa de antrenorul Florentin Petre dupa mai bine de jumatate de sezon in care a evoluat mai mult la echipa a doua, in Liga a IV-a. “Din pacate, Egdar nu a inteles ca fotbalul inseamna cu totul altceva”, a motivat tehnicianul principal al Forestei.

In rest, seful bancii tehnice de pe Areni a precizat ca are tot lotul valid pentru etapa de sambata, cand Foresta va evolua in Pantelimon, contra formatiei Metaloglobus. “Vom intalni un adversar fara nume sonore in lot, dar cu jucatori de calitate de la mijloc in sus. Metaloglobus este o echipa care nu a avut continuitate in rezultate, iar de acest lucru vrem sa profitam si noi. Mergem la Bucuresti cu gandul la victorie, nici nu aveam alta varianta, tinand cont de situatia in care suntem in clasament”, a declarat Florentin Petre, care a precizat ca formatia suceveana nu este dezavantajata de faptul ca meciul cu Metaloglobus se va juca pe un teren sintetic, tinand cont ca si “galben-verzii” se antreneaza de mai bine de o luna pe aceiasi suprafata.

Foresta va avea un program infernal pana la sfarsitul lunii martie, perioada in care va disputa patru meciuri, dintre care trei in deplasare. “Aceasta este situatia. Ne conformam programului. Am stabilit ca dupa meciul de la Pitesti, din 28 martie, sa ramanem in zona, tinand cont ca trei zile mai tarziu trebuie sa jucam la Mioveni”, a precizat antrenorul Florentin Petre.

Foresta va pleca vineri spre Capitala, urmand sa se cazeze la Snagov.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Foresta a renunțat la armeanul Movsisyan"

  1. Jucatorul brazilian a primit cartea verde ?

  2. Asteptam sa debuteze si Martin ,jucator care a fost golgheter in liga 4 sezonul trecut si care a fost si in lotul Pojoratei cand aceasta activa in liga 2

  3. AICI SINTEM OBLIGATI SA BATEM LA CE SITUATIE AVEM . SA SPERAM CA SI REUSIM ! HAI FORESTA !!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*