Foresta a relansat lupta pentru primul loc în play-off

Foresta a relansat lupta pentru primul loc în play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a, după ce s-a impus vineri după-amiază, pe stadionul Areni, în fața liderului Dante Botoșani, cu scorul de 2-0, în deschiderea etapei a V-a.

“Galben-verzii” s-au impus prin golurile marcate în prima repriză de Netbai (’18) și Trofan (’24) și au terminat meciul în inferioritate numerică după eliminarea lui Arnold (’85), trimis mai repede la vestiare pentru două cartonașe galbene.

Foresta: Checicheș – Merdovic, I. Mihăescu, Bulat, Arnold, Makongo, M. Ilie, Samson, Unghianu, Netbai, Trofan. Director tehnic: Ivan Gvozdenovic. Au mai intrat: Celeadnic, Chika și Popovici.

Bucovina Rădăuți a rămas fără victorie în play-off, după a scos doar o remiză, scor 2-2, în meciul disputat sâmbătă după-amiază, pe stadionul Municipal, în fața celor de la Hușana Huși.

Oaspeții au profitat de două faze fixe și s-au distanțat repede la 2-0 prin golul lui Dumitru (‘2) și autogolul lui Florescu (‘6). Merticariu a redus din diferență peste doar două minute, scorul final de 2-2, fiind stabilit în minutul 70, de către Forizs, care a transformat un penalty.

Bucovina: Udeanu – Şpac, Mateciuc, Florescu, Coajă, Săhlean, Ungurianu, Stroe, Coroamă, Merticariu, Stoian. Antrenor: Ionuț Plămadă. Au mai intrat: Forizs și Chiseliță.

La finalul play-off-ului Seriei I, primele două clasate se vor califica la barajul de promovare, acolo unde vor întâlni primele două clasate în play-off-ul Seriei a II-a.

Şomuz Fălticeni a reușit a treia victorie în play-out-ul Ligii a III-a, după ce a câștigat sâmbătă după-amiază, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în fața celor de la CSM Pașcani, cu scorul de 3-0, într-un meci contând pentru etapa a V-a.

Echipa antrenată de Iulian Ionesi s-a impus în fața ultimei clasate prin golurile marcate de R. Ciobanu (’23), Julei (’32) și Alecsandru (’54).

Şomuz: Malac – Alecsandru, Vitu, Antonesei, E. Ciobanu, R. Ciobanu, Bejenar, Cîrstean, Julei, Nistor, Murovanîi. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Savin, Maganu, Străjeriu și Chirilescu.

În celelalte două meciuri din play-out s-au înregistrat următoarele rezultate: Ştiința Miroslava – Juniorul Vaslui 2-0 și CSM Bacău – Ceahlăul 0-0.

La finalul play-out-ului, ultimele două clasate vor retrograda direct în Liga a IV-a, acolo unde poate ajunge și echipa situată pe locul 4, dacă are cea mai slabă linie de clasament din toate cele zece serii.

Runda intermediară de miercuri programează meciurile Hușana Huși – Foresta și Dante Botoșani – Bucovina Rădăuți, în play-off și Ştiința Miroslava – Şomuz Fălticeni, în play-out.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *