Foresta a ratat promovarea pentru al patrulea sezon la rând. Suporterii așteaptă demisia conducerii clubului

Foresta și-a îndeplinit din nou obiectivul. A evitat promovarea în Liga a II-a pentru al patrulea an la rând în aceeași formulă managerială de succes: Ivan Gvozdenovic – director tehnic, Andrei Ciutac – președinte, Mihai Ungurian – vicepreședinte, Ion Lozovan – „investitor sentimental”.

Echipa suceveană a fost oprită în drumul spre matineu de Oțelul Galați, care s-a impus în semifinalele barajului, cu scorul general de 3-0.

Învinsă pe Areni, cu 0-1, Foresta a pierdut și manșa secundă, disputată sâmbătă, la Galați, cu scorul de 0-2, în urma golurilor marcate de Cisotti (’43) și Nistor (’72).

Rămași în inferioritate numerică încă din minutul 10, când Makongo a primit direct cartonașul roșu pentru un fault în postură de ultim apărător (foto), “galben-verzii” nu au reușit să trimită nici măcar un șut pe spațiul porții gălățene până la finalul meciului.

Oțelul: Dur-Bozoancă – Rus, Yabre, Ghiocel, Țica, Neagu, Jardan, Cireș, Cisotti, Cârjan, Nica. Antrenor: Dorinel Munteanu. Au mai intrat: Savu, Nedelea, Nistor, Adăscăliței și Green.

Foresta: Checicheș – I. Mihăescu, Celeadnic, Makongo, Arnold, Novac, M. Ilie, Dorobanțu, Netbai, Unghianu, Chika. Director tehnic: Ivan Gvozdenovic. Au mai intrat: Chelari, Popovici și Manole.

Cu un buget anual pe mână în valoare de 2,5 milioane de lei, bani publici, conducerea Forestei promitea încă de la începutul anului că va demisiona dacă echipa va rata promovarea. E timpul s-o facă, mai ales că suporterii suceveni o cer la unison, din tribune și pe rețelele de socializare. Pe bună dreptate, pe banii și pe nervii lor. 

Foto: Fotograful Sportiv

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *