Foresta a promovatn Liga aIII-a

Judeţul Suceava va avea două echipe în următorul sezon al Ligii a III-a. Foresta Mălini a reuşit să promoveze după ce a trecut la baraj de ieşenii de la Rapid Dumeşti cu scorul de 1-0.

Campioana ligii a patra, Foresta Mălini, a întâlnit marţi în barajul pentru promovarea în Liga a III-a reprezentanta Iaşiului, Rapid Dumeşti, într-un meci desfăşurat la Târgu Neamţ. Prima repriză a aparţinut ieşenilor, care nu au reuşit însă să-şi concretizeze ocaziile avute. De partea cealaltă, forestierii au ameninţat poarta Rapidului prin Cristea şi Andrei Ailenii.

Meciul a fost mai spectaculos în repriza secundă, cei din Dumeşti nimerind chiar bara transversală a porţii lui Iederan. Ocaziile au continuat să se succeadă la cele două porţi, însă după 90 de minute scorul era neschimbat, 0-0. Foresta Mălini a dat lovitura decisivă în al doilea minut de prelungire, printr-un gol înscris de Vasiliu. Scor final 1-0 pentru Foresta Mălini, echipă care alături de Rapid Suceava va reprezenta judeţul Suceava în următoarea ediţie de campionat a Ligii a III-a.

Exit mobile version