Foresta a plecat în cantonament la Pojorâta

Foresta a trecut la cea mai grea etapa a pregatirilor de vara. Dupa trei saptamani de reacomodare la efort, “galben-verzii” au urcat miercuri in microbuz cu destinatia Pojorata, acolo unde vor ramane cantonati timp zece zile. “Avem un calup de trei zile cu cate trei antrenamente, dupa care va urma un joc. Apoi, vom avea cate doua antrenamente pe zi si din nou joc de verificare. Va fi o perioada grea, care stim ca nu-i prea place fotbalistului, dar fara aceasta pregatire nu vom putea duce un campionat intreg”, a declarat antrenorul Vespazian Colban.

Seful bancii tehnice de pe Areni a luat in cantonamentul montan un lot de 18 jucatori, din care lipsesc atacantul Robert Martin, accidentat la genunchi, si juniorul Aurel June, convocat la lotul national under 19. “Inca nu suntem acoperiti pe toate posturile. Mai asteptam niste variante de la Juniorul Vaslui. Vrem sa completam lotul cu niste juniori peste calitatea medie care se afla in acest moment pe piata”, a precizat Vespazian Colban, care vede o batalie in cinci pentru promovare in viitorul sezon, unul in care, pe langa Foresta, in lupta pentru primul loc se vor mai implica Bucovina Radauti, Stiinta Miroslava, Aerostar Bacau si CSM Focsani.

Urmatorii jucatori au plecat in cantonament: Augustin Carbune si Ionut Ailenei – portari, Andrei Vitelaru, Alexandru Ichim, Paul Mateciuc, Eugeniu Celeadnic, Madalin Onofras si Dudu Druga – fundasi, Vlad Stanescu, Andrei Cerlinca, Matteo Rigoni, Teodor Lungu, Cornel Cainari, Vasile Boca, Andrei Pavel si Vasile Hagiu – mijlocasi, Robert Grumezescu si Alexandru Marin – atacanti.

Pe perioada stagiului de la Pojorata, “galben-verzii” au programate trei meciuri in compania formatiilor FC Botosani II (3 august), Rarau Campulung (6 august) si Aerostar Bacau (9 august).

Foresta va disputa primul meci oficial pe data de 14 august, in turul II al Cupei Romaniei, iar pe 17 august, cu o saptamana inainte de startul Ligii a III-a, are un ultim meci-test cu Stiinta Miroslava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta a plecat în cantonament la Pojorâta"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*