Foresta a plecat în cele din urmă în cantonamentul din Croația, dar fără antrenorul principal Ionuț Moșteanu

Zi tensionata la Foresta. Dupa ceasuri bune de parlamentari si amenitari, echipa suceveana a plecat sambata dupa-amiaza in cantonamentul din Croatia, fara antrenorul principal Ionut Mosteanu.

Circul a inceput sambata dimineata, in parcarea hotelului unde sunt cantonati jucatorii. Acolo, antrenorului Ionut Mosteanu, i s-a interzis, prin intermediul a trei oameni de paza angajati de conducerea clubului sa urce in autocarul care urma sa plece la Istria, pe motiv ca “nu este trecut pe lista”. Iar jucatorii i-au fost solidari in prima faza.

Parlamentarile s-au mutat apoi de la hotelul echipei la stadion, acolo unde, dupa cateva ore, jucatorii au fost convinsi sa plece in Croatia fara antrenorul principal Ionut Mosteanu.

Lotul deplasat in Croatia

Delegatia suceveana, condusa de Nae Grosu, Bogdan Tudoreanu si Antoniu Stoian numara doar 16 jucatori: Odoh Chika, Izougu Samson, Vlad Cimbru, Danut Mihaescu, Ilie Marian, Ciprian Hostiuc, Marius Manole, Eugeniu Celeadnic, Andrei Popovici, Alexandru Crap, Alexandru Arnold, Eduard Galit, Ruslan Chelari, Marian Botezatu, Ionut Mihaescu si Agbomoniyi Oluwaseun.

“Din pacate, jucatorii Robert Martin (accidentat), Iosif Netbai (rezultat pozitiv la testarea COVID-19) si Adrian Dorobantu (în proces de recuperare dupa accidentarea la cap suferita în meciul cu CSM Pascani) nu au facut deplasarea. În ceea ce îl priveste pe Adrian Dorobantu, clubul nostru asteapta confirmarea medicilor în urma consultului pe care jucatorul îl va realiza sâmbata dimineata. În cazul în care acesta va primi acordul personalului medical, jucatorul se va deplasa în Croatia cu avionul”, se arata intr-un comunicat al clubului Foresta.

Se opresc in Slovenia pentru un amical

“Galben-verzii” vor face o oprire in Slovenia, acolo unde, luni, de la ora 11.00, vor disputa un meci amical cu  NK Brezice  (liga 2 Slovenia). Ulterior vor merge în Croatia unde vor participa la ”Arena Cup 2022”, iar adversari le vor fi HNK Sibenik (12 ianuarie / prima liga din Croatia), Istra 1961 (15 ianuarie / prima liga din Croatia) si OFK Zarkovo (18 ianuarie / liga 2 din Serbia). În functie de rezultatele înregistrate, Foresta va mai disputa unul sau doua meciuri în acest turneu.

Calificata matematic în play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a, Foresta va relua campionatul pe data de 12 martie, cu un meci pe terenul vecinilor de la Somuz Falticeni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *