Foresta a pierdut primul amical disputat la Arena Cup

Foresta a pierdut primul meci disputat in cadrul celei de-a opta editii a Arena Cup, turneu amical ce are loc in aceste zile in Croatia.

Echipa suceveana a cedat miercuri dupa-amiaza, in fata celor de la HNK Sibenik, cu scorul de 0-2, la finalul unui meci in care ocupanta locului 7 in prima liga croata a marcat ambele goluri in ultimele 11 minute, pe fondul numeroaselor schimbari din garnitura Forestei, care a avut in probe nu mai putin de sapte jucatori din spatiul ex-iugoslav.

Foresta: C. Mihaescu – Pavletic, Simic, Bulat, Botezatu, Chelari, Samson, I. Marian, Safarovic, Olowaseun, Chika. Au mai intrat: Cimbru, Popovici, Arnold, Denkovic, Alexander, Manole, Bogovik, I. Mihaescu, Galit si Terzik. Antrenori: Bogdan Tudoreanu și Antoniu Stoian.

Cu prilejul turneului din Croatia, Foresta si-a adus si un nou director tehnic, in persoana sarbului Kuzman Babeu, campion in Iugoslavia cu formația Obilic Belgrad in sezonul 1997/1998.

“Galben-verzii” mai au de disputat doua meciuri in faza grupelor de la Arena Cup, cu croatii de la NK Istra (sambata) si cu sarbii de la OFK Zarkovo (marti).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close