Foresta a pierdut primul amical disputat la Arena Cup

Foresta a pierdut primul meci disputat in cadrul celei de-a opta editii a Arena Cup, turneu amical ce are loc in aceste zile in Croatia.

Echipa suceveana a cedat miercuri dupa-amiaza, in fata celor de la HNK Sibenik, cu scorul de 0-2, la finalul unui meci in care ocupanta locului 7 in prima liga croata a marcat ambele goluri in ultimele 11 minute, pe fondul numeroaselor schimbari din garnitura Forestei, care a avut in probe nu mai putin de sapte jucatori din spatiul ex-iugoslav.

Foresta: C. Mihaescu – Pavletic, Simic, Bulat, Botezatu, Chelari, Samson, I. Marian, Safarovic, Olowaseun, Chika. Au mai intrat: Cimbru, Popovici, Arnold, Denkovic, Alexander, Manole, Bogovik, I. Mihaescu, Galit si Terzik. Antrenori: Bogdan Tudoreanu și Antoniu Stoian.

Cu prilejul turneului din Croatia, Foresta si-a adus si un nou director tehnic, in persoana sarbului Kuzman Babeu, campion in Iugoslavia cu formația Obilic Belgrad in sezonul 1997/1998.

“Galben-verzii” mai au de disputat doua meciuri in faza grupelor de la Arena Cup, cu croatii de la NK Istra (sambata) si cu sarbii de la OFK Zarkovo (marti).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta a pierdut primul amical disputat la Arena Cup"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*